Livratorul tău
in-house

Livrăm urgent clienților și partenerilor tăi de
afaceri cu același simț de responsabilitate cu care ai face-o și tu

gratuit, în câteva minute

Servicii

Livrare
urgentă

sub 1h

23 lei

17 lei

livrare până la ora 17:00

sub 2h

Livrare
same day

comenzi plasate până la 12:00

15 lei

livrare până la ora 17:00

Planificare livrări

gratuit, în câteva minute

Avantajele CautCurier.ro

Rapid

99% dintre comenzile plasate sub 1h sunt livrate la timp

Profesionist

Curieri care livrează partenerilor tăi așa cum ai face-o și tu

Sigur

Transport auto, urmărire colet și posibilitatea aplicării de senzori

Digital

Platformă de business dedicată cu posibilitate de integrare

De ce CautCurier.ro?

Curierat
rapid

Curierat
local

Platforme de livratori

Ride
sharing

Livrări planificate

Livrări Urgente

Sub 1h

Mod tarifare

Tarif fix, în funcție de urgență

Tarif fix, model complex

Tarif fix, în funcție de urgență

Tarif fix

Tarif variabil, în funcție de distanță

Tarif

15 lei - 23 lei

15 lei - 40 lei

20 lei - 40 lei

21 lei - 40 lei

variabil, în funcție de distanță

Livrare oriunde în interior

Vehicule

Autoturisme

Autoturisme

Moto și Biciclete

Moto și Biciclete

Autoturisme

Tarif

15 lei - 23 lei

15 lei - 40 lei

20 lei - 40 lei

21 lei - 40 lei

variabil, în funcție de distanță

Curieri

Angajați și colaboratori

Angajați și colaboratori

Angajați și colaboratori

Colaboratori

Colaboratori

Confirmare livrare

Platformă business

Cum poți folosi CautCurier?

Transport
documente

Aprovizionare neplanificată

Transport între
locații proprii

Livrări
periodice

Transporturi
sensibile

Livrări
neplanificate

Livrări
programate

Livrare
flori

Livrare
cadouri

Last-mile
delivery

Transport
pachete

Pentru cine e CautCurier.ro?

Stomatologie și tehnică dentară

Înțelegem mai bine ca oricine parteneriatul dintre laboratoarele de tehnică dentară și cabinetele stomatologice. Știm că lucrările, implanturile și materialele trebuie livrate nu doar la timp, ci și în siguranță, de către curieri de încredere care merg cu coletul până la capăt și nu opresc dentiștii din lucru.

   

Service și reparație

Ne dăm seama că timpul în care un client este fără telefonul său poate fi extrem de frustrant. Livrăm urgent ca să ajutăm atât distribuitorii de piese de schimb, cât și service-urile să reducă acest timp de așteptare. Suntem aici pentru a asigura că totul ajunge unde trebuie, cât mai repede posibil. Astfel, clienții tăi nu vor mai trebui să aștepte mai mult decât este necesar pentru a-și avea dispozitivele înapoi, funcționale și gata de utilizare.

Comerț și distribuție

În lumea comerțului și distribuției, nevoile urgente și neprevăzute sunt o parte din joc. De aceea, suntem aici să completăm soluțiile tale logistice existente, acoperind acele momente critice când ai nevoie de o livrare rapidă și de încredere cu un furnizor, client sau partener de afaceri. Acest serviciu de semidistribuție te ajută să fii mereu un pas înainte, păstrându-ți afacerea flexibilă și pregătită pentru orice provocare.

   

Agenții de publicitate

Știm că în producția publicitară, cererile last-minute sunt mai degrabă regulă decât excepție. De la pliante la roll-upuri și de la broșuri la cărți de vizită, ne asigurăm că materialele tale publicitare ajung unde trebuie, când trebuie. Livrăm urgent pentru a ne asigura că toată lumea, inclusiv agențiile implicate, clientul final, dar și cei ce ajung să vadă materialele, sunt pe deplin mulțumiți.

   

Clinici medicale

Nimic nu e mai presus decât sănătatea. Ne pasă profund de pacienți și ne asigurăm că transporturile de natură medicală (analize, medicamente, documente medicale, etc.), precum și cele de zi cu zi, ajung la timp și în maximă siguranță. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei Smart Tag, putem asigura monitorizarea pe indicatori esențiali în transporturi sensibile, cum ar fi temperatura, umiditatea, detecția de șoc și multe altele.

 

 

Farmacii

Când vine vorba de farmacii, e la ordinea zilei să vedem sute sau chiar mii de produse în inventar. Există multe situații care pot duce la o epuizare neprevăzută a stocurilor pe anumite produse și în aceste situații, ajutăm farmaciile să se poată aproviziona rapid, în doar câteva ore, cu tot ce le este necesar, de la furnizori sau chiar și între unități ale aceluiași lanț, într-un regim de semidistribuție.

   

Corporate

În fiecare birou există în orice moment cel puțin un colet de trimis. De cele mai multe ori, acel colet conține un obiect simplu, dar extrem de important, care trebuie să ajungă de îndată la destinatar. Curierul desemnat vine doar la momente desemnate, așa că e nevoie de o soluție urgentă, dar la un nivel ridicat de profesionalism, de care să fie mândri și colegii, și managerii.

   

Contabilitate și avocatură

Când vine vorba de documente importante, curieratul nu trebuie să fie doar rapid, ci și de încredere. Ne angajăm să asigurăm confidențialitatea și securitatea absolută în manipularea și transportul contractelor, rapoartelor financiare și dosarelor juridice, garantând că ajung exact la timp și în mâinile potrivite. Cu un sistem modern de urmărire și o echipă dedicată de curieri profesioniști, ne asigurăm că fiecare livrare contribuie la eficiența și succesul operațiunilor tale de zi cu zi.

   

Persoane fizice

Deși serviciile CautCurier.ro au fost construite pentru a putea răspunde nevoilor urgente care apar în business-ul de zi cu zi, servim cu drag și persoane fizice care au nevoie de a livra și primi pachete urgent. Tratăm toți clienții cu același nivel de profesionalism și seriozitate, fie că vorbim despre livrări de flori, pachete alimentare, documente importante și altele.

   

Descoperă platforma

Construită pentru nevoile urgente și de zi cu zi ale afacerii tale, platforma poate fi folosită ușor de oricare dintre angajații tăi.

Ce spun clienții noștri?

Întrebări Frecvente

Cautcurier.ro este momentan disponibil în Timișoara și Oradea, dar în 2024 se pregătește o extindere în București, Cluj, Iași și Craiova.

Îți alegi singur timpul de livrare la fiecare comandă. Poți opta pentru livrări sub 1h, sub 2h, în aceeași zi sau îți poți planifica livrarea la un moment dorit. Programul de livrări este de la 09:00 – 17:00.

Poți alege să plătești direct cu cardul sau prin ordin de plată. Costurile variază în funcție de tipul de livrare ales, începând de la 15 lei pentru livrarea same day și ajungând până la 23 lei pentru livrarea sub 1h, indiferent de distanță în aceeași localitate.

Puține firme de curierat rapid au opțiunea de livrare sub 1h și chiar și atunci când există, rareori se țin de termen (am testat în mod repetat serviciile tuturor companiilor locale). De asemenea, costurile tind să fie mai mari la firmele de curierat rapid, iar modelul de comisionare mai complex. CautCurier este construit special pentru nevoile business-urilor, știm că atunci când vine vorba de livrări urgente, e important să rezolvăm lucrurile simplu, rapid și într-un mod profesionist.

Nevoile urgente pun întotdeauna presiune pe business. Din acest motiv, am construit un serviciu care te scapă de această presiune. Rezolvăm lucrurile simplu și rapid, cu ajutorul unei echipe de curieri angajați care se ridică la așteptările tale și ale partenerilor tăi. În plus, platforma CautCurier te ajută să rezolvi lucrurile și mai simpu, cu comenzi plasate sub 1 minut și opțiunea de a urmări și planifica totul dintr-un singur loc.

Poți plasa o comandă rapidă, fără cont, în doar câteva minute. Dar știm că în business, nevoile urgente nu apar o singură dată. Recomandăm crearea unui cont în platformă pentru a salva datele tale și a plasa comenzi simplu și eficient.

Deși poate fi folosită de oricine, platforma este destinată în special firmelor mici și mijlocii, dar și profesioniștilor individuali, din orice domeniu, care au nevoie de livrări la nivel local, către și de la furnizori, parteneri, clienți, locații proprii și altele.

Crearea unui cont în platforma CaurCurier.ro vine cu mai multe avantaje. Cel mai evident este dat de salvarea adreselor de expeditori, destinatari și datelor de comandă (inclusiv date de plată) astfel încât plasarea unei comenzi noi poate deveni o activitate de câteva secunde, cu doar câteva click-uri. De asemenea, din platformă pot fi monitorizate livrările în timp real, iar în cazul livrărilor cu Smart Tag, monitorizarea tuturor indicatorilor importanți (umiditate, șoc, temperatură, etc.) . Nu în ultimul rând, platforma ajută la planificarea și gestionarea livrărilor la un nivel macro, transformând nevoia de curierat dintr-o grijă într-o susră de eficiență operațională.

Sunt foarte multe diferențe între CautCurier.ro și firmele tradiționale de curierat local. În primul rând, evităm livrările pe bicicletă sau alte inițiative care aduc riscuri nenecesare livrărilor tale. De asemenea, am construit modelul specific pentru nevoile business-urilor locale, iar aici enumerăm platforma dedicată pe care o poți folosi pentru plasare și urmărire de comenzi, dar și dispozitivele smart tag pe care le poți alege pentru livrări sensibile cu nevoi extra de monitorizare (umiditate, temperatură, șoc, etc.)

Rezolvă-ți nevoile urgente
simplu și rapid